HTML

Mi a véleményed?

2008.12.05. 21:39 karosultak

(Dr. Tóth Andrásnak blogjára írtam, hozzászólásként:)

Kedves Olvasó!

Mi a véleményed erről az "esetről" - a befagyasztott, újraszabályozott ingatlanalapk kérdésére gondolok.

Most ugyanis az a helyzet, a károsultak szempontjából, hogy ha most bemegyek a bankba, hogy visszaváltanám az ingatlanjegyeimet, amelyeket úgy adtak el nekem, hogy AZONNAL, BÁRMIKOR VISSZAVÁLTHATOM, csak 2009. áprilisában fizetnék ki, úgymond "akkor teljesítik" a mai megbízásomat. Ez nem szerződés-szegés a bank részéről?

Hangsúlyozom, semmilyen értesítést nem kaptam a banktól a változásokról, és mint szerződő félnek, a beleegyezésemet sem kérték ehhez a durva változtatáshoz.

Ja! És azt nem tudják megmondani, természetesen, hogy mennyit fizetnek, mire számíthatok. Majd amennyit akkor, 2009. áprilisában érnek a jegyek!

Végül, de nem utolsó sorban, a saját pénzem után pofátlanul kamatot kér a bank!! Vagyis ahelyett, hogy szerződésünk szerint kifizetnének és - hozammal vagy veszteséggel, most nem is ez a kérdés - visszakaphatnám a saját pénzemet, "kisegítenek" azzal, hogy kamattal adnak kölcsönt (!), de nem ám az egész befektetésre, hanem csak annak egy részére.

Kérdésem: Normális szerinted, hogy az adósom kamatot kérjen azért a pénzért, amit én adtam kölcsön neki? Nem fordítva kéne ennek lenni?

 

Összefoglalva, az ingatlanalapok kurta-furcsa "újraszabályozása" óta az a tragikomikus helyzet alakult ki, hogy KAMATOT KÉRNEK TŐLEM A SAJÁT PÉNZEM UTÁN.

Utolsó kérdésem csak ennyi: Noooormális ez?

Levelemet tekintsd, kérlek, nyílt levélnek, amely minden pénzügyi tanácsadóhoz, jogászhoz, sőt minden normális emberhez szól:

Noooooormális ez?

Válaszodat várom, az esetről ui. vitát indítok!

 

Ui.: Ja, aki esetleg az INGATLANALAPOK KÁROSULTJA olvassa ezeket a sorokat, kérem csatlakozzon "anonim önvédelmi mozgalmunkhoz", amelyről többet ezen az oldalon olvashatsz!

www.erdekvedelem.nolblog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bank kösz pszáf hellókarácsony érdekvédelem ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://nooooormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr67806627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása