HTML

Nooooormális?

Mondd el a véleményed!! KÖSZ!

Friss topikok

Linkblog

RAIFFEISENESEK, FIGYELEM! Vagy zártvégűvé alakul, vagy jön a felszámolás?

2009.02.18. 12:52 karosultak

 

Közzéteszem, mert sokakat érint, bár tartalmilag nem tudom megitélni a dolgot. Remélem a R. kérdésekben nálam járatosabbak segitenek megérteni, jól értem-e: április 1-ig zárt végűvé kell alakulni, különben felszámolhatják az alapot? Miklós, mi a véleményed?Mit tehet itt a KÖSZ?


Senki nem ülhet a babérain, akár megújította a kifizetését, akár nem! Mindenki olvassa el figyelmesen a Bank legutolsó levelét, amelynek a borítékján rajta van:
ÉRTESÍTÉS VÁLTOZÁSRÓL!

A levélből kiderül, hogy több levelet nem kapunk, hanem figyelni kell a Bank honlapján (www.raiffeisenalapok.hu) az Átalakulási Hírdetményt, hogy mikor lesznek az új szerződéskötések!
Ha április 1-jéig nem sikerül mindenkivel megegyezni, és nem alakulhat át Zártvégűvé az Alap, ".....akkor az Alapkezelő kezdeményezheti az Alap által kibocsátott kibocsátott befektetési jegyek........felfüggesztését,.......végső esetben pedig az Alap megszűnési eljárását kell kezdeményeznie." (Idézet a levélből!) Ez után számítani lehet hosszú procedurára, majd a teljes lenullázódásra.
Mindenki, aki ezt olvassa, keresse minden nap a www. raiffeisenalapok.hu honlapon a KÖZZÉTÉTELEK rovatban az Átalakulási Tájékoztatóban, vagy az Átalakulási Hírdetményben az új szerződéskötések határdátumait!!!                                          


Idézet a külső (orgo) fórumról.    

 

 
- hátha tudja valaki a választ.
 

 

Ha ismersz Raiffeisen Bankos ismerős, küldd el neki ezt a cikket!

Szólj hozzá!

Címkék: raiffeisen

A bejegyzés trackback címe:

https://nooooormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr67947863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása